Hoe een medium je kan helpen bij rouw en verlies: De kracht van een kaartlegging

Hoe een medium je kan helpen bij rouw en verlies: De kracht van een kaartlegging

Rouw. Het overvalt je. Het grijpt je bij je keel en laat je niet meer los. Het verliezen van een dierbare is vaak één van de meest ingrijpende ervaringen in je leven. We voelen ons vaak verloren, verward en gebroken. In deze periode van diepe pijn kan het moeilijk zijn om te weten wat de volgende stap moet zijn. Wat doe je nu? Hoe vind je jezelf terug? Hoe geef je je leven weer betekenis?

Hier komt de kracht van een medium en een kaartlegging in beeld.

Als Shamballa medium ben ik er niet om je een kant-en-klare oplossing te geven. Ik ga je verdriet niet wegnemen. Wat ik wel kan doen, is je helpen de boodschappen te ontvangen die je nodig hebt om door deze zware tijd heen te komen. 

Een kaartlegging is geen quick fix. Het is geen magische formule die je pijn doet verdwijnen. Wat het wel is, is een manier om inzicht te krijgen in je gevoelens, je situatie, en mogelijke volgende stappen.

Wat is een kaartlegging en hoe kan het je helpen?

Een kaartlegging is een spirituele tool die ik gebruik om in contact te komen met energieën die jou omringen. Door middel van kaarten krijg je boodschappen die je kunnen helpen bij je rouwproces. De kaarten geven inzicht, brengen helderheid en kunnen je de richting wijzen die je misschien zelf even niet meer ziet. Ze geven je de mogelijkheid om je emoties en gedachten te ordenen en om te zien waar je nu staat in je proces van rouwverwerking.

Belangrijk om te weten:

  • Het is geen kant-en-klare oplossing: De kaarten vertellen je niet precies wat je moet doen, maar bieden wel suggesties voor mogelijke wegen die je kunt inslaan. Het zijn geen voorschriften, maar zachte duwtjes in de richting die op dat moment goed voor je is.
  • Het zorgt voor inzicht en helderheid: Soms ben je zo verstrikt in je emoties dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een kaartlegging helpt je om te begrijpen wat er nu echt speelt, en waar je aandacht aan zou mogen schenken. Het geeft geen direct "Ja" of "Nee" antwoorden op bijvoorbeeld een vraag zoals: "Kom ik ooit over mijn rouw heen" of "Rouw ik goed?" 
  • Het zorgt voor meer zelfliefde en medeleven: De kaarten moedigen je aan om mild voor jezelf te zijn, om jezelf ruimte te geven om te rouwen en om stap voor stap je weg terug te vinden naar een plek van balans.

Hoe werkt een kaartlegging bij rouw en verlies?

Wanneer we samen een kaartlegging doen (we hoeven hiervoor niet fysiek bij elkaar te zijn), stem ik me af op jouw energie door jouw I Am Presence (de bron van de volmaakte levensenergie die jij bent) aan te roepen. Vervolgens roep ik ook mijn eigen I Am Presence, upstairs department teams (mijn gidsen) en de Vader/Moeder bron aan. De kaarten die getrokken worden, geven je inzicht in je huidige situatie en laten zien welke stappen je kunt nemen om door te gaan, zonder voorbij te gaan aan je gevoelens van verlies. Misschien wijzen ze je op een behoefte aan rust, aan zelfzorg, of aan tijd voor jezelf om je emoties te verwerken. Of misschien geven ze je de kracht en moed om iets nieuws te beginnen, iets wat je ziel voedt.

Ben je op zoek naar steun en inzichten tijdens je rouwproces?

Wil je weten welke boodschappen de kaarten voor jou in petto hebben? Ik sta klaar om je te begeleiden met een persoonlijke kaartlegging. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden die jij nodig hebt om deze (vaak) zware tijd door te komen.

Stuur me gewoon een appje op 0610805123 en dan hebben we het er gewoon eens over. Ik geef met liefde antwoord op al jouw vragen.

Weet je nu al dat jij een persoonlijke kaartlegging wil laten doen?

Bestel hem dan via onderstaande link:
Persoonlijke kaartlegging

👣 José | Rouw- en verliescoach | Transformatiecoach 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.